Zadání příspěvku

Zprávy z tříd

2.A, 13. 10, Toulcův dvůr - Na statku ...

1.A, 11. 10, Ochutnávka ovoce a zeleniny v ...

1.A, 11. 10, Práce s modelínou - ( Pč ), 8. ...

4.A, 11. 10, Podzimní draci ve 4.A - ( Pč ) ...

2.A, 11. 10, Origami - " Obálka " - ( Pč ), ...

1.B, 11. 10, Pavučinky ...

2.B, 11. 10, Zvířata na statku - Toulcův dv ...

5.r., 11. 10, Procvičování ...

1.B, 10. 10, Fašánek aneb rozpustilé lidové ...

4.B, 10. 10, A pak že nerostou.... ...

1.A, 09. 10, Král Jaroslav a víla Emilka s ...

5.r., 09. 10, Iniciála ...

2.r., 07. 10, Čtrnáctidenní plán pro 2.roční ...

1.r., 07. 10, Čtrnáctidenní plán pro 1. ročn ...

5.r., 07. 10, Pomůcky na VV ...

4.A, 07. 10, První opakovací testík ...

4.r., 06. 10, Čtrnáctidenní plán pro 4. ročn ...

5.r., 06. 10, Čtrnáctidenní plán 7. - 18.10. ...

4.B, 06. 10, Anglický jazyk ...

1.A, 05. 10, Párová výuka - 4.10.2019. ( 1. ...

1.A, 05. 10, Práce s modelínou - ( Pč ), 2. ...

3.B, 05. 10, Svátek zvířat ...

1.A, 05. 10, Obrázky na hlásku a s hláskou ...

1.A, 05. 10, Životní cyklus stromu, pěstová ...

5.r., 04. 10, Víkendové studium ...

3.r., 04. 10, Čtrnáctidenní plán 3. ročník 7 ...

3.A, 02. 10, září ve 3.A ...

1.A, 02. 10, Král Jaroslav a víla Emilka s ...

2.A, 02. 10, " Autíčka " - ( Pč ), 1.10.201 ...

4.A, 02. 10, Zábavné retro hračky - ( Pč ), ...

1.A, 02. 10, " Podzimní les " - ( Vv ), 27. ...

4.B, 02. 10, Domov seniorů SENECURA v Malém ...

5.r., 01. 10, Podzimní les ...

4.A, 28. 09, Centrum dopravní výchovy - pra ...

1.A, 26. 09, Toulcův dvůr - " O beránkovi a ...

5.r., 26. 09, Procvičování Čj, M ...

3.B, 26. 09, Fotografie září ve třídě 3.b ...

4.B, 25. 09, Dopravní výchova ...

5.r., 25. 09, Dopravní výchova ...

5.r., 24. 09, Procvičování ...

5.r., 24. 09, Úvodní malby páťáků ...

4.A, 23. 09, O líné babičce - Divadlo v Dlo ...

4.r., 23. 09, Čtrnáctidenní plán pro 4. ročn ...

1.A, 23. 09, Král Jaroslav, víla Emilka s k ...

2.r., 23. 09, Čtrnáctidenní plán 2. roč. od ...

4.r., 23. 09, Zapoj hlavu - Bobřík informat ...

5.r., 23. 09, Zapoj hlavu - Bobřík informati ...

5.r., 21. 09, Čtrnáctidenní plán 23.9. - 4.1 ...

5.r., 20. 09, Český jazyk ...

1.r., 20. 09, Čtrnáctidenní plán výuky 1. ro ...


Projekt Škola základ života


Rozvojové aktivity ZŠ - Tvoříme společně


Evropské unie – Operační program Zaměstnanost


Evropské unie – Pospolu u stolu


Evropské unie – Místo kde žijeme

Základní škola, Praha 10, Kutnohorská 36, tel: 272 700 650, email: info@kutnohorska.cz , jídelna:jidelna@kutnohorska.cz

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

Správce údajů: Základní škola, Praha 10, Kutnohorská 36

Kontakty na správce najdete ZDE.

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce škola jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy ve škole. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme. O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů: Jakub Iran, jakub.iran@sms-sluzby.cz, tel. +420 732 633 384

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy ve škole, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce školy

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí a dodržuje důvěrnost i o stížnostech . Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy ve škole (odborně řečeno – naše škola je zpracovává jako správce), máte právo:

Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.

Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).

Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).

Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme ZDE.

Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu osobniudaje@kutnohorska.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.

Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně do školy dostavíte osobně s průkazem totožnosti.

Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.