Zadání příspěvku

Zprávy z tříd

2.r., 18. 10, Čtrnáctidenní plán 2.ročník ...

1.r., 18. 10, Čtrnáctidenní plán pro 1.třídy ...

4.r., 17. 10, Poznávačka - naši živočichové ...

3.A, 16. 10, Toulcův dvůr - Cesta ke chlebu ...

4.r., 15. 10, Připomínka věcí na výrobu robo ...

4.r., 14. 10, Toulcův dvůr 22.10.2018 ...

3.B, 13. 10, "Cesta ke chlebu" - Toulcův dv ...

5.r., 12. 10, HV - test a poslech ...

5.r., 08. 10, Čtrnáctidenní plán 5. ročník 8 ...

3.B, 08. 10, Anglický jazyk ...

4.r., 08. 10, Čtrnáctidenní plán 8. - 19.10. ...

5.r., 08. 10, Středeční test z vlastivědy ...

4.r., 08. 10, Středeční test z vlastivědy ...

3.A, 07. 10, Černé divadlo Metro - Na výlet ...

3.r., 07. 10, Čtrnáctidenní plán pro 3. ročn ...

2.r., 06. 10, Prázdninový čtyřlístek - ( Pč, ...

1.r., 05. 10, Čtrnáctidenní plán pro 1.roční ...

2.r., 05. 10, Čtrnáctidenní plán 2. tříd 8.1 ...

5.r., 04. 10, Prašná brána - středověká měst ...

3.A, 03. 10, Premiere Cinemas Hostivař - Pa ...

3.B, 02. 10, Náš badatel Hugo, Pepína a jej ...

2.r., 02. 10, Září ve druhé třídě ...

4.r., 30. 09, Pracovní sešit Hudební výchov ...

5.r., 27. 09, Úkoly na víkend ...

4.r., 24. 09, Dopravní výchova ...

3.r., 22. 09, Čtrnáctidenní plán pro 3. ročn ...

3.B, 22. 09, Origami - " Záložky do knížky" ...

3.A, 22. 09, Beseda v Domě čtení - Astrid L ...

5.r., 21. 09, Čtrnáctidenní plán 5. ročník 2 ...

3.B, 21. 09, Anglický jazyk ...

4.r., 21. 09, Čtrnáctidenní plán 24.9. - 5.1 ...

1.r., 20. 09, Čtrnáctidenní plán pro 1.roční ...

3.B, 19. 09, Knižní festival BOOKNI.SI - Li ...

3.A, 19. 09, Taková normální hodina angličt ...

3.A, 19. 09, Záložky, práce s pastelkou - ( ...

5.r., 19. 09, Pondělní test z vlastivědy ...

4.r., 19. 09, Pondělní test z vlastivědy ...

4.r., 18. 09, Geometrie ...

3.A, 18. 09, Knižní festival BOOKNI.SI - Li ...

2.r., 17. 09, Úterní výlet - Bookni si ...

3.B, 16. 09, Práce ve skupinách - ( ČJ, Vv ...

4.r., 16. 09, Toulcův dvůr - Půda základ živ ...

1.r., 14. 09, Adaptační kurz ...

5.r., 11. 09, Čtrnáctidenní plán 5. ročník 1 ...

1.r., 11. 09, Adaptační program ...

4.r., 10. 09, Toulcův dvůr 14.9.2018 ...

2.r., 10. 09, Středeční výlet do centra Prah ...

2.r., 09. 09, Čtrnáctidenní plán 2. tříd 10. ...

4.r., 09. 09, Čtrnáctidenní plán 10. - 21.9. ...

3.r., 08. 09, Čtrnáctidenní plán pro 3. ročn ...


Projekt Škola základ života


Rozvojové aktivity ZŠ - Tvoříme společně


Evropské unie – Operační program Zaměstnanost

Základní škola, Praha 10, Kutnohorská 36, tel: 272 700 650, email: info@kutnohorska.cz , Školní jídelna: 272 700 100

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

Správce údajů: Základní škola, Praha 10, Kutnohorská 36

Kontakty na správce najdete ZDE.

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce škola jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy ve škole. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme. O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů: Jakub Iran, jakub.iran@sms-sluzby.cz, tel. +420 732 633 384

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy ve škole, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce školy

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí a dodržuje důvěrnost i o stížnostech . Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy ve škole (odborně řečeno – naše škola je zpracovává jako správce), máte právo:

Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.

Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).

Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).

Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme ZDE.

Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu osobniudaje@kutnohorska.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.

Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně do školy dostavíte osobně s průkazem totožnosti.

Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.