Zadání příspěvku

Zprávy z tříd

1.A, 30. 03, AJ - PL ( Vv + M ), od 25.3. d ...

4.A, 30. 03, Přijímáme nové výzvy aneb ani ...

4.A, 30. 03, Přijímáme nové výzvy aneb ani ...

4.A, 30. 03, Sloh - vyprávění příběhu podle ...

4.r., 30. 03, Čtrnáctidenní plán pro 4. ročn ...

4.A, 30. 03, Učivo na dny 30.3.-1.4.2020 ...

2.B, 30. 03, Domácí škola na dny 30.,31. 3. ...

1.B, 30. 03, Den a noc - pracovní list ...

1.B, 30. 03, Dopisy Aničce ...

1.B, 30. 03, Písanka podruhé ...

1.B, 30. 03, Přehled učiva ke zvládnutí v t ...

2.A, 29. 03, Domácí výuka 30. - 31.3. ...

5.r., 29. 03, Čtrnáctidenní plán 30.3. - 10. ...

3.A, 29. 03, Učivo na 30.3. - 1.4.2020 ...

3.B, 29. 03, Učivo na dny 30. a 31. 3. ...

4.B, 29. 03, Anglický jazyk 30.3. - 3.4.202 ...

1.A, 29. 03, Učivo od 30.3. do 3.4.2020 ...

5.r., 26. 03, Shrnutí zadaného učiva 23. - 2 ...

3.A, 25. 03, Učivo na 26. - 27.3.2020 ...

4.A, 25. 03, Učivo na 26. - 27.3. 2020 ...

5.r., 25. 03, Osobnosti národního obrození ...

4.B, 25. 03, Úkol(y) na dobu od 23.-27.3.20 ...

3.B, 24. 03, Fotografie 3.b únor 2020 ...

1.A, 24. 03, Obrázky na hlásku a s hláskou ...

1.A, 24. 03, Obrázky na hlásku a s hláskou ...

3.B, 24. 03, Učivo na týden 23.- 27. 3. ...

2.A, 24. 03, Domácí škola 25. – 27. 3. ...

2.B, 24. 03, Domácí škola na dny 25. - 27. ...

5.r., 23. 03, Dobrovolný domácí úkol - infor ...

1.A, 23. 03, " Domácí příprava " - od 23.3. ...

4.A, 23. 03, Opomenutý úkol - Vlastivěda ...

4.r., 23. 03, Videonávod - sektory hospodářs ...

4.B, 23. 03, Anglický jazyk - odkaz ...

4.A, 23. 03, Učivo na 23. - 25.3. 2020 ...

5.r., 23. 03, Dobrovolný domácí úkol - práce ...

4.r., 23. 03, Dobrovolný domácí úkol - sekto ...

4.B, 23. 03, Učivo na dny 23.3.-27.3.2020 ...

2.B, 23. 03, Učivo na dny 23. a 24. 3 .2020 ...

2.A, 22. 03, Domácí škola 23. – 24. 3. ...

3.A, 22. 03, Učivo na 23.3. - 25.3.2020 ...

1.A, 21. 03, Učivo od 23.3. do 27.3.2020 ...

5.r., 20. 03, Shrnutí zadaného učiva 16. - 2 ...

4.B, 20. 03, Anglický jazyk ...

5.r., 20. 03, Učivo př na týden od 23. do 27 ...

1.B, 20. 03, Učivo na týden od 23. do 27. b ...

4.r., 19. 03, Čtrnáctidenní plán výuky pro 4 ...

3.A, 18. 03, Učivo na 19.3. - 20.3. ...

4.A, 18. 03, Učivo na 19. - 20.3. 2020 ...

1.r., 18. 03, Čtrnáctidenní plán výuky 1. ro ...

2.r., 18. 03, Čtrnáctidenní plán od 16. 3. d ...


Projekt Škola základ života


Rozvojové aktivity ZŠ - Tvoříme společně


Evropské unie – Operační program Zaměstnanost


Evropské unie – Pospolu u stolu


Evropské unie – Místo kde žijeme

Základní škola, Praha 10, Kutnohorská 36, tel: 272 700 650, email: info@kutnohorska.cz , jídelna:jidelna@kutnohorska.cz

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

Správce údajů: Základní škola, Praha 10, Kutnohorská 36

Kontakty na správce najdete ZDE.

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce škola jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy ve škole. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme. O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů: Jakub Iran, jakub.iran@sms-sluzby.cz, tel. +420 732 633 384

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy ve škole, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce školy

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí a dodržuje důvěrnost i o stížnostech . Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy ve škole (odborně řečeno – naše škola je zpracovává jako správce), máte právo:

Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.

Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).

Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).

Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme ZDE.

Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu osobniudaje@kutnohorska.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.

Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně do školy dostavíte osobně s průkazem totožnosti.

Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.